:

Meglepetés az országos bajnokságon: 68 éves vívó győzte le a világbajnokunkat

Meglepetés az országos bajnokságon: 68 éves vívó győzte le a világbajnokunkat
  • 24.hu
  • 19 Dec, 2021
  • Címkék: #

A tokiói olimpián ezüstérmes, világbajnok párbajtőröző, Siklósi Gergely már a selejtezőben, a legjobb 64 között kiesett az országos bajnokságon.

A 68 esztendős Imreh László, 5:4-re győzte le a világ egyik legjobbját, amivel az egyenes kieséses folytatásban Siklósi 15:13-ra hozta első meccsét, ám a 64-ért a csoportot követően harmadikként rangsorolt klubtárs, Keszthelyi Zsombort kapta, aki 5:5 után zsinórban 7 egylámpást szúrt, és végül 15:10-re nyert.

A vívásban előfordul azért, hogy az ember meg tud verni egy jó vívót, a jobb kikap a gyengébbtől. Talán Gergő motivációja miatt, de ez most egy ilyen szerencsés pillanat volt a számomra. Beszéltünk az asszó után, mondtam, ne haragudjon, hogy ez az eredmény most nagyobb nyilvánosságot kap, de abszolút pozitívan viselkedett, egyikünk sem csinált nagy ügyet ebből

? mesélte a Blikknek Imreh, aki azt is megjegyezte, nem ez volt pályafutása legnagyobb győzelme, korábban a veterán csapat Európa-bajnokságon az olimpiai és világbajnok Volker Fischert is megverte.

A szövetség összefoglalója is kiemelte, Siklósi rendkívül sportszerűen gratulált Keszthelyinek és Imreh Lászlónak is a győzelemhez.

The post Meglepetés az országos bajnokságon: 68 éves vívó győzte le a világbajnokunkat first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés