:

?Ez hazugság!? ? hülyét csinált magából az elnök, bosszúsak a kézisztárok

?Ez hazugság!? ? hülyét csinált magából az elnök, bosszúsak a kézisztárok
  • 24.hu
  • 20 Dec, 2021
  • Címkék: #

Egészen hihetetlen dolog történt a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon, ahol miután az Európa-bajnok Norvégia 29-22-re legyőzte az olimpiai címvédő Franciaországot, a nemzetközi szövetség (IHF) elnöke, Hasszan Musztafa a dánokat nevezte meg ezüstérmesnek.

Kapcsolódó A győriek kapusa kivédte az olimpiai bajnokok szemét a vb-döntőben Döbbenetes összeomlás után az Európa-bajnok nyerte a vb-cmet is.

Az éremátadáson Musztafa ugyan kicsit meglepődött, amikor a közönség füttykoncertben tört ki, de a videón az is látszik, miközben valaki figyelmeztetni próbálta, őt ez nem zavarta és miután jelezte, nem érti, mit súgnak neki, folytatta a beszédét.

Beatrice Edwige, a Győri Audi ETO korábbi, a Rosztov-Don jelenlegi beállósa ezüstéremmel a nyakában fejezte ki a nemtetszését.

Véleményem szerint ez teljesen tiszteletlenség Franciaországgal szemben. Mit mondhatnék még? Szerinted normális, hogy az IHF elnöke nem tudja, ki a második a döntő után? Nem hiszem

? nyilatkozta.

Kapcsolódó Kegyetlenül arcon lőtték a dán kapust a vb-elődöntőben Vizsgálták, hogy nincs-e agyrázkódása, de keserűen azt mondta, mindenre emlékszik a mecccsre. A végeredményre is.

A győriek dán balátlövője, Anne Mette Hansen szerint vicces, hogy Musztafa mennyire nem állt a helyzet magaslatán.

?Elég kínos volt, bosszantó és tiszteletlen Franciaországgal szemben. Nagyon rossz stílus. Egyből azt gondoltam, hogy ez hazugság? ? mondta, hozzátéve, nem biztos benne, hogy az elnök észrevette a hibát, ezért inkább most ő kér elnézést a franciáktól.

Csapattársa, Trine Östergaard kevésbé volt bosszús.

?Haha! Egy hellyel feljebb léptünk. De azt hiszem, ez nagyon kínos volt neki. De ez csak egy kis vicc? – mondta.

A norvégok világbajnok beállósa, Maren Aardah ugyanakkor úgy vélte,

Franciaországra nézve ez az elszólás nagyon nagy hiba volt.

The post ?Ez hazugság!? ? hülyét csinált magából az elnök, bosszúsak a kézisztárok first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés