:

Felmentését kérte a nevelőapját hólapáttal agyonverő és elásó bárnai férfi

Felmentését kérte a nevelőapját hólapáttal agyonverő és elásó bárnai férfi
  • 24.hu
  • 20 Dec, 2021
  • Címkék: #

Tíz év szabadságvesztésre ítélte a Balassagyarmati Törvényszék azt a bárnai férfit, aki tavaly novemberben hólapáttal ütötte agyon a nevelőapját, majd a szomszédos telken elásta.

A 58 éves férfi együtt élt a nevelőszüleivel, akikkel gyakran veszekedtek. így volt ez az ominózus napon is, amikor az idős férfi összeveszett a feleségével és nevelt fiával.

A vádlott egy bambusz bottal a nevelőapja kezére ráütött, aki ezt követően a konyhába ment, mindkét kezébe kést fogott, majd azzal fenyegetőzött, hogy elvágja a családtagjai nyakát. Ezután a terhelt kituszkolta az idős férfit a hátsó ajtó elé, ahol az elesett, majd ugyan a késeket letette, de azzal fenyegette a családtagjait, hogy álmukban elvágja a torkukat.

A mostohafia ekkor kiment egy hólapátért, és azzal hátulról három erőteljes ütést mért az evő családfő fejére. A nevelőapa eszméletét vesztve a földre esett, a nevelt fia ezután egy kétkilós mérlegsúllyal még kétszer lesújtott a fejére.

A férfi miután meggyőződött arról, hogy a nevelőapja semmilyen életjelet nem mutat, feltörölte a vért, rongyot nyomott a férfi szájába, a holttestet zsákokba tette, és a szomszédos telken ásott gödörbe dobta. A férfi a holttestet előbb a kerti wc tartalmával, majd földdel befedte.

A tíz év szabadságvesztésre ítélt férfi és védője elsődlegesen felmentésért, míg másodlagosan az eltérő minősítés megállapítása és a büntetés enyhítése érdekében fellebbezett.

The post Felmentését kérte a nevelőapját hólapáttal agyonverő és elásó bárnai férfi first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés