:

?Két fiatalabb modellre cseréltem a szexbábu feleségemet ? alig várom a karácsonyt?

?Két fiatalabb modellre cseréltem a szexbábu feleségemet ? alig várom a karácsonyt?
  • 24.hu
  • 20 Dec, 2021
  • Címkék: #

A 36 éves Jurij Tolocskóról először azért írtunk, mert feleségül vette Margó nevű szexbábuját, aztán másodszor azért, mert elvált tőle, és kapcsolatot kezdeményezett egy másik, Lola nevű szexbábuval. A páratlan páros pedig a pánszexuális testépítő legújabb Instagram-bejegyzése szerint kiegészült egy harmadik taggal, Lunával ? aki szintén egy szexbábu.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yuri Tolochko (@yurii_tolochko) által megosztott bejegyzés

Mostanában sok munkám volt, ezért kevesebb időt töltöttem velük. (…) De a közelgő ünnepek alkalmából majd szórakozunk egy kicsit

? mondta Tolocsko a Mirror beszámolója szerint.

A férfi egyébként 2020 novemberében vette feleségül Margót egy hagyományos szertartás keretében a családtagjai és a barátai társaságában. A mézesheteknek azonban vége szakadt, mikor Tolocsko megcsalta Margót egy fémmaszkkal.

Azóta már új partnere van ? rögtön kettő is ?, akiket a tervei szerint rengeteg ajándékkal fog elhalmozni az ünnepek alkalmával ? amikor végre újra meghitt hangulatban lehet velük.

Tolocsko arról is beszélt, hogy az év elején beleszeretett egy hamutartóba. Erre a hamutartóra azonban azóta már csak szeretőként tekint.

Míg Loláról és Lunárul így nyilatkozott: ?A helyzet az, hogy Lola és Luna a feleségeim. Imádom, amikor mellettem vannak a házamban.?

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a december 25-i karácsonyozás csak az ő hóbortja, Kazahsztánban ugyanis az ortodox hagyományokat követik, és január 7-én ünneplik Krisztus születését.

The post ?Két fiatalabb modellre cseréltem a szexbábu feleségemet ? alig várom a karácsonyt? first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés