:

Alee elmondta, hogy mihez akar kezdeni 12 milliós X-Faktor nyereményével

  • 24.hu
  • 20 Dec, 2021
  • Címkék: #

Habár Ferenczi Kamilla nehezen tudja megemészteni, hogy a nézők csak a harmadik helyet szavazták meg neki az X-Faktor tizedik évadában, addig ByeAlex mentoráltja, Alee nagyon boldog, hogy kitörhet abból a szegénységből, amiben eddig élt, ráadásul azzal foglalkozhat, ami mindig is érdekelte, hiszen a tehetségkutató győzelmi címe mellé 12 millió forintot is kap.

Kapcsolódó Ferenczi Kamilla csalódott az X-Faktorban: Ének alapján nekem kellett volna nyernem Nem érzi igazságosnak a finálé alakulását.

A 16 éves rapper a finálé után a Blikknek beszélt arról, hogy mihez akar kezdeni a pénzzel:

Nagyon jó volt itt lenni, és felépíteni valamit, ami az egész életemet megváltoztatja. Most kaptam egy akkora anyagi támogatást, amely elindít az életben. A családomat is szeretném támogatni a pénzből, és az a célom, hogy jobb életkörülményeket tudjak nekik is biztosítani. Arra nagyon figyelek majd, hogy ez az összeg ne fogyjon el egy év alatt, nem szeretném, ha elveszne a pénz, nekem pedig elölről kéne kezdenem, nem vágyom drága dolgokra, szóval nem magamra költöm el az egész nyereményt, de pénzből él az ember, ezért azt szeretném, ha a tizenkét millióból többet tudnék csinálni.

Kapcsolódó X-Faktor: Alee a kisfilmjében megmutatta, hogy milyen rossz körülmények között él a családjával Nem szégyelli az omladozó falakat és a rendezetlen portát.

The post Alee elmondta, hogy mihez akar kezdeni 12 milliós X-Faktor nyereményével first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés