:

Egy szál boxerben szaladt ki a kocsibeállóján ólálkodó tolvajhoz a kick-box harcos ? videó

Egy szál boxerben szaladt ki a kocsibeállóján ólálkodó tolvajhoz a kick-box harcos ? videó
  • 24.hu
  • 20 Dec, 2021
  • Címkék: #

Egy kick-box edzőként tevékenykedő brit férfi, Leighton Brady december 6-án osztott meg egy otthona biztonsági kamerája által rögzített videót TikTokon arról, hogy egy kapucnis férfi a kocsibeállóján pakolászik egy autó csomagtartójánál, majd megpróbál benyitni a Brady kocsijába, aki egy szál alsógatyában rohan ki a férfihoz, hogy leállítsa.

A LADbible által bemutatott felvételen az látszik, hogy a kapucnis férfi megpróbál elrohanni Brady elől, de Brady sokkal gyorsabban fut nála még mezítláb is, így feltételezhetően utolérte, csak azt a biztonsági kamerának nem sikerült rögzítenie.

Az alsógatyás igazságosztó csak annyit írt a felvételhez:

NE LOPJ SZERSZÁMOKAT EGY TOE 2 TOE KICKBOXER HÁZÁBÓL. Ez a tolvaj ingyen kapott kick-box leckét.

A videóban egyébként a verés hangjai is tisztán kivehetők, sőt a felvétel végén még egy másik autó riasztója is hallatszik ? ami Brady egyik videóhoz írt hozzászólása szerint attól indult be, hogy a tolvaj ráesett.

A portál a West Midlands-i rendőrséget is megkereste a két hét alatt 2,7 millió megtekintést és 179 ezer lájkot besöprő videóval kapcsolatban, de a hatóságok egyelőre nem reagáltak.

@leightonbrady

DON'T STEAL TOOLS FROM A TOE 2 TOE KICKBOXERS HOUSE, This thief had a kickboxing lesson for free ? ##dontsteal ##tooltheft ##tradesman ##toolthief

? original sound - leightonbrady

The post Egy szál boxerben szaladt ki a kocsibeállóján ólálkodó tolvajhoz a kick-box harcos ? videó first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés