:
Breaking News

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 21 Dec, 2021
  • Címkék: #

2021. december 21., kedd

Friss hírek: Sok aggályuk volt a szakértőknek a keleti vakcinák miatt a titkos dokumentumok szerint. Pereskedés után adták ki a magyar hatóságok a keleti vakcinák engedélyeztetési eljárása során keletkező dokumentumok egy részét. Fontos részleteket azonban kitakartak. Magyar Hang: Majka, Nagy Feró és egy meglepetésvendég lép fel a Mészáros-csoport karácsonyi buliján. így szépül a statisztika: előre szóltak a munkaügyi felügyelők, kit és mikor fognak ellenőrizni. De még így is az ellenőrzött cégek több mint kétharmada lebukott. A Konyhafőnök VIP: Gyenesei Leila és Schobert Norbi is kiesett a döntő hét első napján. Négyen maradtak a mezőnyben. Joe Bidenék új német juhászkutyát költöztettek a Fehér Házba. Már videót is posztolt erről az amerikai elnök. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

A XIII., Fáy utcában a Váci út után útszűkület várható burkolatjavítás miatt, ezért a 32-es autóbusz Forgách utca megállóját áthelyezik. Lezárták a XVI., Batsányi János utat a Margit utca és a Veres Péter út között, mert vízvezetéket javítanak. Csak a BKK járatait engedik át.

 

BKK:

80-as trolibusz műszaki ok miatt ritkábban közlekedik a teljes vonalon. Az 51-es villamos a Mester utca / Ferenc körút és a Mester utca / Könyves Kálmán körút között jármű-meghibásodás miatt ritkábban közlekedik. A Boráros tér H felé közlekedő 115-ös autóbusz a Váci úttól terelve, a Fáy utca?Lomb utca?Frangepán utca útvonalon jár. A Lomb utca megállót áthelyezik a Frangepán utcába, a Váci út elé. Mai időjárás: Az ország nagy részén napos idő várható, a jelenlegi hideg, téli idő már néhány napig tart ki hazánkban. Péntektől erőteljes melegedésre számíthatunk, többfelé kiadós esővel, a karácsonyi ünnepek alatt gyakran esős, késő őszi jellegű időre van kilátás. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között valószínű. Késő estére -2 és -8 fok közé hűl le a levegő. Részletes időjárás-jelentés. Névnapok: Tamás Deviza középárfolyam: EUR 367,12 USD 325,95 CHF 352,76 GBP 429,77 +1: Kapcsolódó 15 ezer égővel díszítették fel a házukat, a szomszédok csattanós választ adtak Ennél kreatívabb megoldást aligha találhattak volna.

The post Keddi friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés