:

Krausz Gábor a való életben ?egy jól irányzott taslival? jutalmazná azokat, akik szidják Tóth Gabit

Krausz Gábor a való életben ?egy jól irányzott taslival? jutalmazná azokat, akik szidják Tóth Gabit
  • 24.hu
  • 21 Dec, 2021
  • Címkék: #

Tóth Gabi kedd reggel arról beszélt a Mokka stúdiójában, hogy az elmúlt évben karaktermészárlás áldozata lett a karrierje és zenei stílusa miatt. Legutóbb a napokban megjelent Mennyből az angyal átdolgozása miatt kapott kritikákat, amit már a férje, Krausz Gábor sem tudott szó nélkül hagyni.

Kapcsolódó Tóth Gabi szerint ?karaktermészárlás? áldozata lett az Eucharisztikus Kongresszuson fellépése után A Mokka műsorvezetője, Orosz Barbara egyszerűen nem is érti, sokan miért fordultak el az énekesnőtől, kritikával illetve őt.

Megértem, ha néhányan most elfogultsággal fognak vádolni. Számomra azonban természetes, hogy kiállok a családomért, a feleségemért, bármi történjék is. Sokáig csendben tűri az ember, hogy élete párját olyan jelzőkkel illetik, minősítgetik, amiért a való életben biztosan járna egy jól irányzott tasli. Persze, az erőszak sosem célravezető, de az törjön pálcát felettem, aki nem védené, óvná meg a szíve választottját, ha nyilvánosan köpködnék vagy brutális szavakkal illetnék az utcán. Az online világban azonban erre sincs lehetőség, igazából már az értelmes párbeszédre sem

? kezdte posztjában a séf, aki nem érti, hogy miért kezdik ki folyton a feleségét.

Őszintén szólva valahol számítottunk rá, mégis meglepődtünk.. vagy sokkal inkább elszomorodtunk. Tényleg ide jutott ez a világ? A tehetetlenség pedig, amit egy férj ilyenkor érez gyomorszorító. Mert jó néhány kérdést szeretnék ilyenkor feltenni, szemtől szembe és tisztázni, korrekten, hogy mi is a gond.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

G a? b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

The post Krausz Gábor a való életben ?egy jól irányzott taslival? jutalmazná azokat, akik szidják Tóth Gabit first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés