:
Breaking News

Meghan Markle is tanúskodhat a szexuális zaklatással vádolt András herceg ellen

Meghan Markle is tanúskodhat a szexuális zaklatással vádolt András herceg ellen
  • 24.hu
  • 23 Dec, 2021
  • Címkék: #

A People számolt be arról, hogy David Boies amerikai ügyvéd azt fontolgatja, Meghan Markle-t behívja tanúskodni abban a perben, melyben András herceget szexuális zaklatással vádolják.

Kapcsolódó András herceget undorító varangynak nevezte a nő, aki állítólag kiskorúként feküdt le vele Virginia Roberts Giuffre a szexuális visszaéléssel kapcsolatos ügy legutóbbi cikkére reagált.

Boies védence, Virginia Roberts Giuffre ugyanis azt állítja, mikor tizenhét éves volt, a herceg erőszakoskodott vele. Mindez a milliárdos Jeffrey Epstein kerítőjének, Ghislaine Maxwellnek a londoni lakásán, Epstein manhattani kastélyában és a Virgin-szigeteki otthonában is megtörtént.

Kapcsolódó Minden, amit eddig tudni lehet András hercegről az Epstein-botrány kapcsán Most már tényleg felejtsük el Harry herceget a farsangi náci egyenruhájával, mert ezek után nehezen nevezhető botránynak.

Az ügyvédnek több érve is van, hogy Markle-t miért kellene meghallgatniuk:

Egyrészt, ő az Egyesült Államokban él, van ahhoz jogunk, hogy behívjuk. Másrészt, közelről ismerik a herceget, lehet rálátása arra, miket tett korábban. Lehetne fontos információi. Harmadrészt: Meghan Markle úgy tűnik, mindig elmondja az igazat, ha kell.

Markle egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, András herceg képviselői pedig nem akarnak szóba állni a People-lel.

The post Meghan Markle is tanúskodhat a szexuális zaklatással vádolt András herceg ellen first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés