:

Nicole Kidman: Nőként, 40 évesen véged van Hollywoodban

Nicole Kidman: Nőként, 40 évesen véged van Hollywoodban
  • 24.hu
  • 23 Dec, 2021
  • Címkék: #

Nicole Kidman nemrég egy interjúban arról beszélt, milyen nehéz helyzetben vannak a filmiparban a nők, mivel amint korban közelíteni kezdenek a negyven felé, már senki sem szeretne velük dolgozni Hollywoodban. Legújabb filmje, a Being the Ricardos kapcsán mondta el, milyen tapasztalatai vannak azzal kapcsolatban, hogy hogyan bánnak vele a kora miatt a filmiparban.

Van egyfajta megállapodás az iparban, miszerint, ha női színész vagy, éppen a negyven felé jársz korban, akkor véged van. Sosem volt olyan, hogy egy székben ülve valaki azt mondta nekem, hogy ?lejárt a szavatosságod?, de voltak nehéz idők a karrieremben, amikor visszautasításokat kapsz minden ajtót becsaptak előtted. Azért ez változik és javul a helyzet, a film például pont erről szól

? mondta Kidman. A filmmel kapcsolatban még januárban írtunk arról, hogy az internetezők felháborodtak, hogy a Being the Ricardos egyik főszerepét Nicole Kidman alakítja.

Kapcsolódó Háborog az internet Nicole Kidman új szerepe miatt Sokaknak nem tetszik, hogy ő fogja alakítani Lucille Ballt Aaron Sorkin új filmjében.

The post Nicole Kidman: Nőként, 40 évesen véged van Hollywoodban first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés