:

A Farm VIP döntőjében kísértetiesen hasonló feladatot kellett megoldani, mint a konkurencia Survivorében

A Farm VIP döntőjében kísértetiesen hasonló feladatot kellett megoldani, mint a konkurencia Survivorében
  • 24.hu
  • 24 Dec, 2021
  • Címkék: #

December 23-án ért véget a Farm VIP második évada, ahol a zenész Fehér Holló győzedelmeskedett, aki később elmondta, a 12 milliós nyereményét nem tervezi elszórni, sőt, költeni se nagyon szeretne az összegből.

Akik figyelmesen követték a döntőt, azoknak feltűnhetett, hogy amíg hárman voltak versenyben (Fehér Holló, Buzás Dorottya, Kammerer Zoltán), volt egy játék, ahol egy versenyzőnek ki kellett esnie. Ebben az volt az apropó, hogy a játékosoknak fel kellett mászniuk egy falra, amelyből sorszámozott rudak álltak ki. Ezekbe tudtak kapaszkodni a játékosok, melyekből körről körre ki kellett húzni egyet. Az nyert, aki tovább bírta erővel.

Pár hónapja hasonló feladatot láttunk az RTL Klubon futó túlélőshow-ban, a Survivorben is. A feladat pont ugyanez volt, csak ott nem a rudakra volt nyomtatva a sorszám, hanem azok felé volt ragasztva. Ez a Survivor-féle verzió:

The post A Farm VIP döntőjében kísértetiesen hasonló feladatot kellett megoldani, mint a konkurencia Survivorében first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés