:
Breaking News

Házasodna a gazda: Roland gazda és Niki bejelentkeztek azzal, hogy továbbra is együtt vannak

Házasodna a gazda: Roland gazda és Niki bejelentkeztek azzal, hogy továbbra is együtt vannak
  • 24.hu
  • 25 Dec, 2021
  • Címkék: #

A Házasodna a gazda 2020-as évadában ismertük meg Roland gazdát és Nikit, akik az adások során egyre közelebb kerültek egymáshoz, a reality végén pedig össze is jöttek. A műsor után több mint fél évvel azzal a hírrel jelentkeztek be, hogy kapcsolatuk azóta is kitart, sőt, még össze is költöztek. A Házasodna a gazda fináléja után arról meséltek a lapunknak, hogyan alakult azóta a kapcsolatuk.

Kapcsolódó ?Összeköltöztünk és éljük a nagybetűs életet" ? Roland és Niki együtt maradt a Házasodna a gazda után Találkoztunk a műsor igazi győzteseivel, akik elmesélték, hogyan alakult a kapcsolatuk az elmúlt pár hónapban.

Ők az egyetlen páros, akiről biztosan tudni lehet, hogy még most is együtt vannak a szériából, annak ellenére, hogy a társkereső műsorok nem feltétlenül arról híresek, hogy az ott megismert párok között tartós kapcsolat alakul ki a valóságban. Ezt pedig onnan tudjuk, hogy a műsor Instagram-oldalára készítettek egy videót azzal a céllal, hogy elmondják, még most is egy párt alkotnak, együtt élnek és ez lesz a második karácsony, amit közösen töltenek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Házasodna a Gazda Hivatalos (@hazasodnaagazdahivatalos) által megosztott bejegyzés

The post Házasodna a gazda: Roland gazda és Niki bejelentkeztek azzal, hogy továbbra is együtt vannak first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Ezt láttad már?

Cimkék

Keresés