:

A koronavírus olyan, mint az orosz rulett ? üzentek az egészségügyi dolgozók

A koronavírus olyan, mint az orosz rulett ? üzentek az egészségügyi dolgozók
  • 24.hu
  • 26 Dec, 2021
  • Címkék: #

Covid-osztályon dolgozók karácsonyi videóüzenetét tette közzé a magyar kormány a Facebook-oldalán ? szúrta ki a Telex. A 1,5 perces videóban arról beszélnek, hogy lelkileg is rendkívül megterhelő a munka a koronavírusos betegeket fogadó intenzív osztályokon, a dolgozók azonban nem adhatják fel, és az adrenalin is hajtja őket.

Az egyik munkatárs arról beszél, hogy egy világjárvány nem múlik el magától, egy csettintésre, hanem mindenkinek tennie kell érte, hogy egészségesen tudja átvészelni. “A koronavírus tényleg olyan, mint egy orosz rulett, nem lehet tudni, hogy kiből mit vált ki” ? mondta az egyik főnővér. Egy másik, intenzív terápiás szakápoló azt üzente karácsonyra, hogy mindenki kérje az oltást, és adassa be magának a vakcinát, ne csak az első és másodikat, hanem a harmadikat is.

Egy másik videóban erre kérte az embereket György István, a Miniszterelnökség államtitkára, aki emlékeztetett arra, hogy egy évvel ezelőtt adták be az első védőoltásokat Magyarországon és azóta 15 millió adagot használtak már fel.

The post A koronavírus olyan, mint az orosz rulett ? üzentek az egészségügyi dolgozók first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés