:

Jared Leto félmeztelen fotót posztolt, a kommentelők nem hiszik el, hogy 50 éves

Jared Leto félmeztelen fotót posztolt, a kommentelők nem hiszik el, hogy 50 éves
  • 24.hu
  • 27 Dec, 2021
  • Címkék: #

Jared Leto a napokban ünnepli az ötvenedik születésnapját, aminek kapcsán fotót is posztolt Instagram-oldalára. A képen félmeztelenül fotózta le saját magát, egy szelet színes tortával a kezében. A színész munkásságáról a kerek szülinapja alkalmából ebben a cikkben különben már mi is megemlékeztünk részletesebben.

Kapcsolódó Saját fejével a hóna alatt jár gálázni az átalakulóművész ? ötvenéves lett Jared Leto Extravagáns öltözködésével és saját műanyag fejével üde színfoltja Hollywoodnak: zenészként verhetetlen showman, színészként a végletekig merészkedő művész. Az utóbbi időben viszont gyakran ripacskodással vádolják a szupersztárt.

Jared Leto azon hírességek egyike, akik valamilyen oknál fogva képtelenek az öregedésre. Rajta kívül például Naomi Campbell, Paris Hilton, Paul Rudd és Pharrell is gyakorlatilag ugyanúgy néznek ki, mint egy tíz, vagy akár húsz évvel ezelőtti fotójukon. Ezt pedig a kommentelők is észrevették, ugyanis rengetegen hüledeztek a poszt alatt, és megállapították, hogy a színész a genetikai lottó nyertese ezzel a külalakkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JARED LETO (@jaredleto) által megosztott bejegyzés

The post Jared Leto félmeztelen fotót posztolt, a kommentelők nem hiszik el, hogy 50 éves first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés