:

Járai Máté bemutatta, milyen nehezen ismeri fel, ha felesége kezdeményezni próbál vele az ágyban

Járai Máté bemutatta, milyen nehezen ismeri fel, ha felesége kezdeményezni próbál vele az ágyban
  • 24.hu
  • 28 Dec, 2021
  • Címkék: #

Liptai Claudia vezetésével érkezik a NőComment! szilveszteri kiadása, mely roskadásig lesz sztárvendégekkel, mint például Debreczeni Zita és férje, Gryllus Dorka vagy Osvárt Andrea. Az adásban rengeteg játék, feladat valamint előadás mellett szó esik a párkapcsolatokról és a házasságról is. Az előzetesből kiderül például, hogy a Járai házaspár melyik tagja kezdeményezőbb inkább az ágyban. Járai Kíra elmondta, hogy szerinte férje sosem veszi észre, ha ő szeretne tőle valamit, mire ezen felbuzdulva Járai Máté zenés előadással imitálta Liptai segítségével, mennyire félreérthetően és nem egyértelműen kezdeményez felesége szerinte.

Kapcsolódó Járai Máté: A legtöbb házasságban válóok a hűtlenség, a miénkben inkább fűszer A színész állítja, az egyéjszakás kalandok nem érnek túl sokat.

A házaspár különben többször beszélt már arról, hogy nyitott kapcsolatban élnek, például, hogy hogyan hozták meg a szabályokat és miért jutottak erre a döntésre. A Nőcomment! előzetesét pedig itt meg is lehet tekinteni:

The post Járai Máté bemutatta, milyen nehezen ismeri fel, ha felesége kezdeményezni próbál vele az ágyban first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés