:

Ma sem maradunk ingyen játék nélkül

Ma sem maradunk ingyen játék nélkül

Még mindig tart az Epic Games Store digitális áruház ünnepi akcióhulláma, melynek keretében minden regisztrált felhasználó ingyen juthat hozzá PC-s játékokhoz. Szombaton a Prey, vasárnap a Control, hétfőn a Mages of Mystralia volt egyetlen fillér kicsengetése nélkül beszerezhető, kedd délután öt óta pedig a Moving Out című partijáték szerezhető be ilyen formában.

A kukacháborús Worms-játékokról híres Team17 alkotásában nagyon fontos szerep jut a fizikának és a humornak, a feladatunk pedig nem más, mint a lehető legextrémebb körülmények között kipakolni mások cuccait költöztetőként.

Ha valaki szeretné bezsákolni a játékot, annak nincs sok dolga: a program megszerzésének feltétele mindössze egy élő regisztráció az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor a főoldalon csak rá kell katintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapjára jutva igényelni, majd ezt követően a Moving Out bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben bármikor telepíthető, és így játszható lesz. Az akció helyi idő szerint december 29-én délután 5 óráig tart. Ekkor pedig egy újabb játék válik majd ingyen elérhetővé bárki számára.

Birkás Péter további cikkei Végre bemutatkoztak a Xiaomi 12 okostelefonokDecember 24-én a Telenornál is csökkentek a forgalmi adatokA Telekomnál karácsonykor csökkent az adatforgalom

The post Ma sem maradunk ingyen játék nélkül first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés