:

Gerwyn Price a darts-vb azonnali elhalasztását követeli

Gerwyn Price a darts-vb azonnali elhalasztását követeli
  • 24.hu
  • 29 Dec, 2021
  • Címkék: #

Szerdán újab koronavírus-eset látott napvilágot a darts-világbajnokságon. Ezúttal Dave Chisnall tesztje lett pozitív, így az angol visszalépett a szerdai, Luke Humphries elleni meccse előtt ? közölte a vb honlapja. Korábban Vincent van der Voort, majd Michael van Gerwen is visszalépett, miután neki is pozitív lett a koronavírustesztjük, sőt, egy harmadik holland, Raymond van Barneveld ugyan december 23-án még kikapott 3-1-re Rob Crosstól, így kiesett, ám utána ő is koronavírus-pozitív lett.

Kapcsolódó Az angol média fogást talált Van Gerwen meséjén A háromszoros világbajnok holland kifakadt a darts-vb szervezőire, ám miközben koronabombát emleget, eközben előkerült egy fotó, ami mást sugall, mint amit állít.

Leginkább a háromszoros holland világbajnok, Michael van Gerwen hangoskodott eddig sporttársai ? hiszen akik visszaléptek pénzdíjat sem kapnak ? és saját maga védelmében, igaz, a ?nem tudom hol kaphattam el a vírus” meséjét elég gyorsan ellene fordította a brit sajtó.

Az újabb eset után azonban a holland mellett, aki csak ?nagy koronabombának” titulálja a tornát, már a PDC-világelső Gerwyn Price is felemelte a hangját.

Price pedig még versenyben van, az esti programban Dirk van Duijvenbode-bal (holland, 17.) meccsel a nyolcaddöntőben, ám mégis azt mondta, hogy a verseny a heti visszalépések miatt teljesen ?leértékelődött”, ezért követeli az esemény teljes lemondását.

?Most ez a verseny leértékelődött. A legjobbakkal kell játszanom, hogy a legjobb legyek. Egyszerűen rosszul érzem magam, amiért ezeknek a remek játékosoknak ki kell állniuk a Covid miatt? ? írta keddi Instagram-sztorijában. A dailymail.co.uk szerint szerdán már azt posztolta 141 ezer követőjének:

A bajnokságot el kell halasztani.

The post Gerwyn Price a darts-vb azonnali elhalasztását követeli first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés