:

Kárpáti Rebeka megmutatta, hogy néz ki arcbőre a rosszabb napjain, smink nélkül

Kárpáti Rebeka megmutatta, hogy néz ki arcbőre a rosszabb napjain, smink nélkül
  • 24.hu
  • 30 Dec, 2021
  • Címkék: #

Kárpáti Rebeka nemrég Instagram-oldalára posztolt egy fotót és videót, melyeken smink nélkül szerepel. A bejegyzés célja, hogy megmutassa, mindenkinek vannak rosszabb napjai annak ellenére, ha a közösségi médián ezt nem mutatja. A hosszú bejegyzésben azt magyarázta, hogy jó, ha mindenki látja, hogy nincs olyan, hogy valakinek folyamatosan tökéletes a bőre vagy a lelkiállapota.

Nekem is vannak rosszabb napjaim mint ahogy mindannyiunknak. Ennek a legutóbbi ?kes esete, amikor pár hete egy kicsit megmihálylottam lelkileg, szellemileg és fizikailag, ami ilyen szépen meg is jelent az amúgy – kopp kopp kopp – mindig sima arcbőrömön. Teljesen rendben van, ha néha nem vagy jól. ? Nem tudnál cserélni olyan emberrel a vil?gon, akinél ez ne így lenne.:) ?? Pihenj meg egy picit, szívd fel magad és menj tovább! Mindenre van megoldás.?

? írja a posztban, amit már több mint tizenhétezer kedvelést kapott. Az arcbőre előtt már a fenekét is megmutatta követői számára, melyről ebben a posztban írtunk.

Kapcsolódó Kárpáti Rebeka közelről mutatta meg striás fenekét, hogy önbizalmat töltsön követőibe 19 évesen sorra érték a kudarcok a külseje miatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

The post Kárpáti Rebeka megmutatta, hogy néz ki arcbőre a rosszabb napjain, smink nélkül first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés