:

A filmek mellé oltást is kínál a Sundance Filmfesztivál

A filmek mellé oltást is kínál a Sundance Filmfesztivál
  • 24.hu
  • 30 Dec, 2021
  • Címkék: #

Kötelező a három oltás a jövő évi Sundance Filmfesztivál résztvevőinek, ám aki még nem kapta meg, annak szívesen beadják a helyszínen ? nyilatkozta a Varietynek két bennfentes.

Az informátorok szerint a fesztivál szervezői lehetőséget biztosítanak arra, hogy akit tényleg csak a harmadik vakcina tartana vissza a fesztivál látogatásától, azok számára biztosítják azt. Bár a hírt hivatalosan még nem erősítették meg, a források szerint a szervezők már értesítették a fesztiválon személyesen megjelenni tervező meghívottakat. Az Egyesült Államokban a járványügyi előírások szerint a harmadik vakcina beadásának feltétele, hogy az illető már legalább hat hónappal korábban megkapta a második oltását, és elmúlt már 18 éves.

Bár Amerikában sorra törlik a tömegrendezvényeket az omikron vírusvariáns terjedése miatt, a Sundance szervezői egyelőre kitartanak amellett, hogy a lehető legnagyobb biztonsági óvintézkedések közepette ugyan, de megtartják a fesztivált. Nem lesz például ételeket és italokat kínáló része a fesztiválnak, a vetítések alatt is kötelező lesz a maszkviselés, a résztvevőket pedig 48 óránként tesztelik majd. Egyelőre úgy fest, hogy a tavalyihoz hasonlóan hibrid formában valósul meg a fesztivál, azaz élőben és online egyaránt megtekinthetők lesznek a filmek.

A fesztivált jövő január 20. és 30. között rendezik meg a Utah állambeli Park Cityben, ahol először lesz magyar világpremier: itt mutatják be  Csuja László és Nemes Anna Szelíd című filmjét.

Kapcsolódó A Sundance Filmfesztiválon, első magyar világpremierként mutatkozik be egy testépítő nő története A SZELíD egy testépítő nő a világbajnoki címért folytatott, nem várt fordulatot is rejtő harcát mutatja be.

The post A filmek mellé oltást is kínál a Sundance Filmfesztivál first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés