:

Dwayne Johnson szerint Vin Diesel Paul Walker halálával manipulálja őt

Dwayne Johnson szerint Vin Diesel Paul Walker halálával manipulálja őt
  • 24.hu
  • 30 Dec, 2021
  • Címkék: #

Ismét egymásnak feszültek az izomkolosszus kopaszok: Dwayne Johnson majdnem két hónap után reagált Vin Diesel posztjára, amelyben a színész meglehetősen nyomatékosan kérte arra a Sziklát, hogy szíveskedjen visszatérni a Halálos iramban befejező, tizedik részében. Johnson most a CNN-nek adott interjút, amelyben egyrészt nagyon határozott választ adott arra, visszatér-e, másrészt komoly kritikát fogalmazott meg Diesel viselkedésével kapcsolatban is.

A két színész közt évek óta folyik a szájkarate, amely során kommentek, posztok és interjúk sokaságán keresztül szólogattak be egymásnak. A sokak szerint egóharcnak tartott konfliktust követően Johnson a Halálos iramban nyolcadik része után távozott a franchise-tól. Nehezen hihető, de ha minden igaz, a végtelennek tűnő széria a tizedik résszel tényleg lehúzza a rolót, Diesel érthető módon azt szeretné, ha minden tökéletes lenne a fináléban ? ez szerinte a Szikla karaktere, Luke Hobbs nélkül nem valósulhat meg, márpedig a Szikla kerek-perec kijelentette: nem kér többet a franchise-ból.

November elején egy hosszú posztban könyörgött Johnsonnak, hogy térjen vissza elég erős érvekkel megtámasztva kérését: arra hivatkozott, hogy évekkel ezelőtt megígérte a franchise másik sztárjának, az azóta tragikus autóbalesetben elhunyt Paul Walkernek, hogy méltó lezárást kap majd a sorozat, ebben pedig Johnsonnak kötelessége segíteni. Emellett arra is utalt, hogy saját gyerekei csak Dwayne bácsinak nevezik odahaza a Sziklát, tehát őket sem kéne cserben hagyni.

Most, majdnem két hónap csend után kiderült, hogy Johnsonnak egyáltalán nem volt ínyére a nyilvános könyörgés. Egy friss interjúban elmondta:

?Nagyon meglepődtem Vin posztján. Idén júniusban beszéltünk, és egyenesen megmondtam neki, hogy nem fogok visszatérni a franchise-hoz. Mindezt barátságosan, ám nagyon határozottan közöltem vele, ahogy azt is, hogy mindig a stáb segítségére leszek, és szorítani fogok a sikerükért, de nincs esély rá, hogy visszatérjek. Erről beszéltem a partnereimmel is a Universal stúdiónál, ahol mindannyian rendkívül támogatók voltak, és megértették a problémát.

Vin posztja viszont a manipuláció iskolapéldája. Nem tetszik, hogy a posztban felemlegeti a gyerekeit és Paul halálát is. Őket hagyjuk ki ebből. Hónapokkal ezelőtt beszéltünk és lezártuk ezt a témát. Célom, hogy utamat a Halálos iramban-univerzumban szépen és méltóságteljesen zárjam le. Sajnálatos, hogy ez a fajta nyilvános vita ennyire bepiszkítja mindezt.

Kapcsolódó Vin Diesel üzent Dwayne Johnsonnak: itt az ideje visszatérni a Halálos irambanhoz Aligha van ezen a világon bárki, aki kisöccsének merné szólítani A Sziklát, de Vin Diesel megteszi, persze csak a Halálos iramban-franchise kedvéért.

The post Dwayne Johnson szerint Vin Diesel Paul Walker halálával manipulálja őt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés