:

Ezt a koncertfotót két éve még nem értettük volna

Ezt a koncertfotót két éve még nem értettük volna
  • 24.hu
  • 30 Dec, 2021
  • Címkék: #

Katy Perry december huszonkilencedikén koncertezett Las Vegasban, ahol innentől kezdve Britney Spearshez és Lady Gagához hasonlóan egy ideig rendszeresen fellép majd. Az első koncertjén elég érdekes tárgyakat használt fel díszletként a színpadon, mint például egy gigantikus méretű, narancssárga WC, jó néhány guriga WC-papír, vagy egy kád, gumikacsákkal. A koncert egyik pontján pedig egy óriási szájmaszk mellett üldögélt, amit valószínűleg nem tudtunk volna mire vélni pár évvel ezelőtt, a koronavírus megjelenése előtt.

A maszk mellet különben pihenés gyanánt ivott egy pohár sört, amit a sörös dobozokból készült ruhájának mellrészéből öntött ki. Ezzel a mutatvánnyal a 2019-es Met-gálára is elmehetett volna, ahol szintén nagy sikert aratott volna.

Kapcsolódó Most lett volna a Met-gála, ami sokkal több, mint őrült ruhák felvonultatása Most először elmarad az év egyik legizgalmasabb gálája, amin csak Hollywood igazi krémje vehet részt. Az idei Met-gála híján összegyűjtöttük a legérdekesebb információkat az eseményről. 

The post Ezt a koncertfotót két éve még nem értettük volna first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés