:

Mága Zoltán újévi koncertjére osztogatnak ingyenjegyeket fideszes képviselők

Mága Zoltán újévi koncertjére osztogatnak ingyenjegyeket fideszes képviselők
  • 24.hu
  • 31 Dec, 2021
  • Címkék: #

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő vette észre, hogy Mága Zoltán újévi koncertjére szóló ingyenjegyeket osztogat több fideszes képviselő. A Facebookon közzétett posztban a Hadházy négy kormánypárti politikus oldaláról mutat be lementett screenshotokat, ezekben Pócs János jászsági képviselő, Kállay Mária szolnoki országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc szolnoki polgármester és Németh Zsolt országgyűlési képviselő ajánlgatják az újévi koncertjegyeket a választóiknak.

A szolnoki polgármester azt írja, hogy Kállay Máriával együtt összesen négyszáz ?tiszteletjegyet? ajánlanak fel. A többi képviselő a felajánlott ingyenjegyek számáról nem nyilatkozott.

Hadházy azt írja, nem tudni, hogy ki fizeti a koncertjegyeket, a posztok megfogalmazása szerint azonban ?Mágával közösen? ajánlották fel a felejthetetlen művészi élményt. Az ellenzék képviselő felidézi posztjában, hogy a 2019-es önkormányzati választás előtt Mága száz koncertet adott, ezeket, mint írja,

a kormány 350 millióval (koncertenként 3,5 millió) honorálta.

Mága Zoltán újévi koncertjét szombat délután lesz a Papp László Sportarénában. A koncerthelyszín befogadóképessége normál körülmények között meghaladja a 12 ezer főt.

The post Mága Zoltán újévi koncertjére osztogatnak ingyenjegyeket fideszes képviselők first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés