:
Breaking News

Lilu 2021-es évértékelője: Fontos magunkra figyelni, de mások problémáira még jobban

Lilu 2021-es évértékelője: Fontos magunkra figyelni, de mások problémáira még jobban
  • 24.hu
  • 31 Dec, 2021
  • Címkék: #

Év utolsó napján nem ritka, hogy hírességek közösségi oldalaikon osztják meg gondolataikat, véleményüket az adott évről. Demcsák Zsuzsa korábban például már elmondta, jó emlékekkel és szívvel gondol vissza 2021-re, mert az munkával és fegyelmezett napokkal telt el. Kiemelte, hogy kedvenc műsoraként a Farm VIP forgatását élte meg, emellett pedig tele van energiával és ötlettel a jövő évre is.

Kapcsolódó Demcsák Zsuzsa 2021-ről: Jó évet zártam Idei kedvenc munkája a Farm VIP műsorvezetése volt.

Lilu is hosszasabb posztban elemezte az idei évet annak ellenére, hogy azzal kezdte, egyáltalán nem szokása összegezni vagy rendszerezni, ahogy fogadalmakat sem nagyon szokott tenni. A bejegyzésben leírta, hogy sok dolog van, ami miatt boldognak mondhatja magát, például a családja vagy barátai. Emellett pedig azt is kiemelte, mire jutott, mire kellene több időt szakítani 2022-ben.

Ezt a hálát minden nap érzem. És valószínűleg pont ezért, amire idén biztosan rájöttem, és talán az egyik legfontosabb összegeznivalóm, hogy fontos magunkra figyelni persze, de másokra, mások problémáira ( ha minket nem érintenek, még inkább!) legalább annyira. Beszélni mások nehézségeiről, támogatni nyilvánosan, azokat, akik kevesebben vannak, gyengébbek, akiknek nehezebben halljuk a hangját, a segélykérését, vagy csak sokat jelent nekik egy támogató szó, poszt. Kiállni azokért, akiknek szükségük van, és még ennél többet tenni jövőre. Ez az, amit ma megfogadok

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lilu? (@lilugram) által megosztott bejegyzés

The post Lilu 2021-es évértékelője: Fontos magunkra figyelni, de mások problémáira még jobban first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés