:

Tűzriadót indított és vendégeket fújt le poroltóval egy zavart férfi egy egerszalóki szállodában

Tűzriadót indított és vendégeket fújt le poroltóval egy zavart férfi egy egerszalóki szállodában
  • 24.hu
  • 01 Jan, 2022
  • Címkék: #

Eljárást indít a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság egy 44 éves érdi férfi ellen, aki az egerszalóki Saliris Resort szállodában szilveszterkor okozott jókora felfordulást.

Az Rtl.hu információi szerint a férfi hajnali háromnegyed kettő körül előbb ordítozni kezdett a szálloda egyik folyosóján, hogy ?tűz van!?, majd beindította a hotel tűzjelző rendszerét, hogy aztán felkapjon egy porral oltó készüléket és elkezdte szétfújni annak tartalmát a folyosón. A férfi a zűrzavarra ajtót nyitó vendégeket is lefújta, majd miután nem tudott visszamenni a saját szobájába, berúgta annak ajtaját. A férfit a helyszínre kiérkező rendőrök az egri kapitányságra előállították, ahol kihallgatták.

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó szállóban telt ház volt, nagyjából ötszáz vendéggel, és a beszámoló szerint a sziréna folyamatosan szólt, így egy idő után az emberek elkezdtek kimenekülni az épületből. A Hunguest Hotels azonban jelezte, téves riasztás miatt vonult ki a Saliris Hotelhez a tűzoltóság és a mentők, az épületben ugyanis nem volt nyoma tűznek.

Soltész Bálint őrnagy, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette a történteket az Rtl.hu-nak, és közölte: eljárás indult a hotel egyik vendégével szemben. A férfi ellen köznyugalmat súlyosan megzavaró garázdaság bűncselekménye és rongálás vétsége miatt nyomoznak.

The post Tűzriadót indított és vendégeket fújt le poroltóval egy zavart férfi egy egerszalóki szállodában first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés