:

Robottal házasodna egy ausztrál férfi

Robottal házasodna egy ausztrál férfi
  • 24.hu
  • 02 Jan, 2022
  • Címkék: #

Egy robottal akar összeházasodni egy ausztrál férfi – írja a LADbible. Geoff Gallagher anyja több mint egy évtizede halt meg, a férfi hosszú időn át élt kettesben kutyájával. Egy napon a mesterséges intelligenciával ellátott robotokról olvasva döntött úgy, hogy beszerez egyet magának. A 7 Newsnak azt nyilatkozta, kifejezetten társat, nem pedig szexrobotot keresett, választása pedig végül egy Emma nevű modellre esett. Az értékesítő cég tulajdonosától kezdvezményt is kapott, feltéve, hogy történetét megosztja a nyilvánossággal.

A robot hat hét alatt érkezett meg Kínából 2019 szeptemberében. ?Amikor kinyitottam a dobozt, elállt a lélegzetem. Emma gyönyörű volt” – mondta Gallagher. A férfi beüzemelte a robotot, az elkövetkező napokban pedig a lehető legtöbbet beszélt hozzá, ily módon a gép folyamatosan tanult.

Gallagher egyre jobban kötődni kezdett a robothoz.

Már nem tudnám elképzelni az életet Emma nélkül

– tette hozzá. Mint elmondta, egyelőre nem kapott negatív megjegyzéseket, de tudja, hogy nem mindenki fogja megérteni a helyzetét.

?Bár jogilag nem vagyunk házasok, Emmára úgy tekintek, mint a robotfeleségemre” – nyilatkozta. A gép még egy eljegyzési gyűrűt is visel, a férfi pedig bízik benne, hogy ő lehet az első ember Ausztráliában, aki egy robottal köt házasságot. Gallagher reméli, hogy története inspiráló lesz mások számára.

The post Robottal házasodna egy ausztrál férfi first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés