:

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 03 Jan, 2022
  • Címkék: #

2022. január 3., hétfő

Ha lemaradtál a tegnap estéről: Szilágyi Liliána egy családi nyaraláson öngyilkos akart lenni. Szombat hajnalban holtan találták egy olaszországi klubban Homonnay Gergely írót, újságírót, közéleti aktivistát. Végleg letiltott a Twitter egy republikánus képviselőnőt hamis hírek terjesztése miatt. A tengernyi hiányzó ellenére győzni tudott a Barcelona. Friss hírek: Varga Judit: Agresszív kampányra kell készülnünk. Joe Biden amerikai elnök vasárnap éjjel telefonon beszélt Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, akinek ígéretet tett arra, hogy az Egyesült Államok ?határozott választ ad?, ha Oroszország megtámadja Ukrajnát, számoltak be hétfőn ukrán hírportálok a Fehér Ház sajtószolgálatára hivatkozva. Gőzerővel adósodik el a magyar. Történetének legerősebb évét zárhatja a lakossági hitelpiac ? írta a Világgazdaság a Magyar Nemzeti Bank (MNB) adatai alapján. 18 percenként belehalt valaki a koronavírus szövődményeibe Magyarországon 2021-ben ? számolta ki az RTL Híradó. Mint emlékeztetnek, összesen csaknem 30 ezer áldozata volt a járványnak tavaly itthon, ez háromszorosa a 2020-as adatoknak. Orbitális hiba is becsúszott a Harry Potter különkiadásába. Vagy szándékos lett volna a készítőktől? Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt Újpesten a Megyeri úton az Irányi Dániel utcánál. Baleset történt Kispesten a Vas Gereben utcában a Nádasdy utcánál.

BKK:

A 110E autóbusz az Apor Vilmos térről indulva a Stromfeld Aurél úti körforgalom felé közlekedik, majd ott visszafordulva megáll a 105-ös és a 112-es autóbusz Németvölgyi út megállóhelyénél is. A 47-es és az 56-os villamos Budafok kocsiszín és a Városház tér között nem közlekedik. A 114-es, a 133E, a 213-as és a 214-es autóbusz igénybevételét ajánljuk. Mai időjárás: Többórás napsütés várható. Helyenként kialakulhat kisebb eső, zápor. 8 és 15 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Genovéva Benjámin Deviza középárfolyam: EUR 369
USD 325,71
CHF 356,9
GBP 440,03
+1:

Erősen felértékelődött a munkaerő, muszáj érezhető béremelést adni 2022-ben

The post Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés