:

Rettegnek a dánok, hogy berobban a koronavírus a kéziválogatottnál

  • 24.hu
  • 04 Jan, 2022
  • Címkék: #

Pedig ha valahol, akkor Dániában nagyon odafigyeltek mindenre, az EkstraBladet szerint az egy évvel ezelőtti egyiptomi világbajnokság óta Nikolaj Jacobsen szövetségi kapitány mindenkitől megkövetelte a maszkviselést, és úgy tűnt, ez kifizetődő lesz.

Kapcsolódó Máthé Dominik is csatlakozott a válogatotthoz, már csak a kapitány hiányzik Két koronavírustesztje is negatív lett.

A dán Tv2-nek Morten Henriksen sportigazgató elismerte, attól tart, hogy további fertőzések lesznek.

Sohasem lehetünk nyugodtak, amíg nem vagyunk már régóta együtt egy zárt buborékban. Természetesen attól tartok, hogy az elkövetkező napokban még több fertőzés lesz, és akkor még komolyabban kell vennünk az egészet

? nyilatkozta.

Hozzátette, Greent nagyon megviselte az eset, de éppen ez adott a keretnek egy újabb figyelmeztetést, hogy nem szabad elkényelmesedni a biztonság tekintetében. így a válogatottnál növelik a tesztek számát, hogy megakadályozzuk a fertőzést, ha az esetleg terjedne.

Dánia csütörtökön és szombaton Norvégiával mérkőzik meg zárt kapuk mögött, ezt követően már az Európa-bajnokság következik, ahol január 13-án, Montenegró lesz az első ellenfél Debrecenben.

A dán válogatott 20 fős kerete

Kapusok: Niklas Landin (Kiel), Kevin Möller (Flensburg-Handewitt), Jannick Green (Magdeburg)
Balszélsők: Magnus Landin (Kiel), Emil Jakobsen (Flensburg-Handewitt)
Jobbszélsők: Lasse Svan (Flensburg-Handewitt), Johan Hansen (Hannover-Burgdorf)
Irányítók: Mads Mensah (Flensburg-Handewitt), Rasmus Lauge (Veszprem)
Beállósok: Magnus Saugstrup (Magdeburg), Simon Hald (Flensburg-Handewitt), Henrik Toft Hansen (PSG), Rene Antonsen (Aalborg)
Balátlövők: Henrik Möllgaard (Aalborg), Mikkel Hansen (PSG), Jacob Holm (Füchse Berlin), Lasse Andersson (Füchse Berlin), Aaron Mensing (Flensburg-Handewitt)
Jobbátlövők: Mathias Gidsel (GOG), Niclas Kirkelökke (Rhein-Neckar Löwen),

 

The post Rettegnek a dánok, hogy berobban a koronavírus a kéziválogatottnál first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés