:

TMZ: Jason Derulo összeverekedett két férfival, mert Ushernek nevezték

TMZ: Jason Derulo összeverekedett két férfival, mert Ushernek nevezték
  • 24.hu
  • 05 Jan, 2022
  • Címkék: #

A TMZ információi szerint Jason Derulo kedden összeverekedett két férfival a hotel előtt, amiben megszállt Las Vegasban. A lap szerint a verekedés oka mindössze annyi, hogy Derulót valamilyen oknál fogva összekeverték egy másik énekessel, Usherrel, ami nagyon nem tetszett neki. Miután meghallotta, hogy rossz néven szólították, a TMZ szerint odafordult és megütötte a férfit, majd hárman kezdtek el verekedni. Az esemény egy részéről még videó is készült, ami a lap birtokába jutott, és ide kattintva megtekintheti. Ugyan hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, a TMZ szerint az énekesnek ezután el kellett hagynia a hotelt.

Jason Deruloról legutóbb olyan témák kapcsán írtunk, minthogy tavaly jelentette be, hogy barátnőjével gyereket vártak, kicsivel korábban pedig amikor letiltotta az Instagram, mert az egyik fotóján tökéletesen kirajzolódott a péniszdomborulata.

Kapcsolódó Jason Derulo: Nem tehetek arról, hogy nekem ekkora van Jason Derulo merész képet töltött az Instagramra, amit törölt is a platform, mert náluk nem fér bele ilyesmi.

The post TMZ: Jason Derulo összeverekedett két férfival, mert Ushernek nevezték first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés