:

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 06 Jan, 2022
  • Címkék: #

2022. január 6., csütörtök

Friss hírek: Nagyok a különbségek az idei bérmegállapodásoknál, a legtöbb helyen azonban a 10 százalékot is meghaladja az emelés mértéke. Külföldiek meglopására szakosodott egy társaság Budapesten. Áldozataik figyelmét elterelték, és akkor károsították meg őket, amikor azok bankjegykiadó automatákból próbáltak meg pénzt felvenni. A feltételezett elkövetőket az erzsébetvárosi rendőrök elfogták. 10 milliárd forinttal folytatódik a zöldgazdaság területén működő cégek technológiafejlesztésének támogatása a Zöld Nemzeti Bajnokok program keretében. Az új német kormány bejelentette, hogy a hátrányos nemi megkülönböztetés elleni küzdelem jegyében kormánybiztost nevezett ki, aki a queer emberek ügyeiért lesz felelős. A francia kormány kihirdette az egészségügyi rendkívüli állapotot az ország több tengerentúli területén, ahol a koronavírus gyorsan terjedő omikron variánsa miatt jelentősen megemelkedett a fertőzöttek száma, a helyi lakosság átoltottsága viszont jóval alacsonyabb, mint az anyaországban élőké. Kaszim-Zsomart Tokajev kazah elnök az Oroszország vezette, több volt szovjet köztársaságot tömörítő katonai szövetség, a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezete (KBSZSZ) államfőinek segítségét kérte. Ejtették a szexuális bűncselekmény vádját a volt New York-i kormányzó ellen. Nem tudták kétséget kizáróan bizonyítani, hogy Andrew Cuomo erőszakkal nyúlt az asszisztenséhez. Gamereknek szánt, brutális erejű táblagéppel állt elő az Asus. Las Vegasban már javában pörög az idei CES kütyüexpó, ahol a világ legnagyobb tech vállalatai mutatják be a legújabb portékáikat. Ezekkel a számokkal lehetett nyerni a Skandináv lottón. Djokovicot kitoloncolhatják, a szerb elnök zaklatásról beszélt. Órákig a melbourne-i reptéren, egy elkülönített szobában várakozott a férfi teniszezők világranglistáját vezető szerb Novak Djokovic arra, hogy beengedjék Ausztráliába, végül a hatóságok megtagadták tőle a belépést. Már az első félórában lerendezte a mérkőzést a Chelsea labdarúgócsapata, amely 2-0-ra győzött a Tottenham ellen a Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Lezárják a buszsávot a Kossuth Lajos utcában az Astoria felé a Ferenciek terénél az M3-as metró felújításához kapcsolódó munka miatt.

BKK:

A 110E autóbusz az Apor Vilmos térről indulva a Stromfeld Aurél úti körforgalom felé közlekedik, majd ott visszafordulva megáll a 105-ös és a 112-es autóbusz Németvölgyi út megállóhelyénél is. Mai időjárás: A déli óráktól északnyugat felől fokozatosan felszakad a felhőzet. 3 és 8 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Boldizsár Deviza középárfolyam: EUR 361,71
USD 319,9
CHF 349,27
GBP 432,95
+1:

Hatékony az egyik amerikai Covid-gyógyszer, a másik az újabb mutációk miatt aggályos lehet

The post Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés