:

Exatlon Hungary All Star: az egyik játékosnak letört a foga a pályán

Exatlon Hungary All Star: az egyik játékosnak letört a foga a pályán
  • 24.hu
  • 06 Jan, 2022
  • Címkék: #

Új szériával indult el nemrég az Exatlon Hungary, merthogy ebben az évadban a már korábbi játékosok tértek vissza, hogy összemérjék fizikumukat és ügyességüket az akadálypályákon. Palik László és Gelencsér Tímea helyett pedig Monoki Lehel és Nagy Réka vezetik a műsort, előbbi kapcsán még azt is láthattuk egy felvételen, hogy búcsúzott el barátnőjétől, Gyenesei Leilától a Dominikai Köztársaságba való utazás előtt.

Kapcsolódó Exatlon Hungary All Star: Monoki Lehel közösségi oldalát ellepték a negatív kommentek Számos vélemény szerint ugyanakkor jót tett a show-nak, hogy átvette Palik László helyét.

A szerda esti adásban az egyik játékos, Mischinger Péter kisebb sérülést szenvedett, ugyanis az egyik pályán lévő csúszdának akkora elánnal ugrott neki, hogy sikerült annyira bevernie a fejét, hogy letört egy darab a fogából. Miután teljesítette a feladatot, a többieknek is elmondta, mi történt, akik próbálták megnézni, honnan hiányzik a foga, mire Mischinger csak annyit mondott, hogy a hátul történt a baj, és meg kell néznie a tükörben.

The post Exatlon Hungary All Star: az egyik játékosnak letört a foga a pályán first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés