:

Talált egy tampont barátjánál, detektíveket meghazudtoló módon nyomozta le, megcsalja-e a férfi

Talált egy tampont barátjánál, detektíveket meghazudtoló módon nyomozta le, megcsalja-e a férfi
  • 24.hu
  • 06 Jan, 2022
  • Címkék: #

Lois Saunders a barátjánál volt, amikor a szeme sarkában feltűnt, hogy a férfi szekrénye alatt ott egy sárga csomagolású tampon és egy szempillaspirál. Kérdőre vonta párját, de az mindent tagadott, és azt mondta, nincs neki köze másik nőhöz.

Saunders nem hagyta ezzel annyiban az ügyet, saját maga kezdett el nyomozni.

Felvette a kapcsolatot a Tampax női higiéniai termékeket gyártó céggel, hogy megtudja tőlük, mikor gyártották a talált tampont. Ehhez elküldte a csomagoláson található gyártási számot ? 93452080N2 ?, és némi meglepetésre kapott is választ, a kódból leolvasható, hogy 2019 december 11-én.

A cég válaszában elmagyarázta, hogy a számsor első négy karaktere a dátumot jelöli, az első szám az adott év utolsó számát, ebben az esetben a 9 az 2019, a következő három szám pedig az adott év napja. A 345. napja az évnek az december 11.

De vissza a fő témához, a gyártási idő még azelőtt volt, hogy Saunders és barátja összejöttek, szóval némileg megnyugodhat. Igaz, ahogy ez a válaszból is kiderül, öt évig őrzi meg az ilyen termék a minőségét, nem biztos, hogy teljesen.

@loissa4 #tampax ? original sound - Lois Sa

A barát szerint egyébként a tampon és a szempillaspirál még akkor kerülhetett a szekrény alá, mikor az előző lakó, egy egyetemista lány élt ott.

A hozzászólók megosztottak abban, hogy zseni, ahogy erre rájött a nő, vagy éppen nem teljesen egészséges, hogy így utánament. Mindenesetre egy kommentelő azt írta ? idézi a Mirror ?,

Ha valaha elrabolnak, őt kérjétek, találjon meg.

The post Talált egy tampont barátjánál, detektíveket meghazudtoló módon nyomozta le, megcsalja-e a férfi first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés