:

Pál Évát, a Neoton Família egykori énekesnőjét nevezi köztársasági elnöknek Szanyi Tibor pártja

Pál Évát, a Neoton Família egykori énekesnőjét nevezi köztársasági elnöknek Szanyi Tibor pártja
  • 24.hu
  • 06 Jan, 2022
  • Címkék: #

Pál Évát szeretné köztársasági elnöknek az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (Iszomm), Szanyi Tibor pártja ? írja a mozgalom közleménye.

A párt álláspontja szerint Pál Éva személyisége alkalmas a nemzeti egység kifejezésére. Személyes sorsa, életútja garancia arra, hogy társadalmunk nagy többségének helyzetét átérezze, s azt a legmagasabb közjogi tisztségben megjelenítse. Munkáscsaládból indulva, az előadóművészet csúcsait idehaza és a nagyvilágban egyaránt megjárva, a hitelkárosultak drámáját átélve, majd a közélet robotosának beállva rendelkezik azzal a bölcsességgel, ami egy államfőtől elvárható, illetve hozzá méltó

? áll a közleményben.

A Blikk emlékeztet: a Neoton Família egykori énekesnője a kezdetek óta segíti Szanyi pártját, és most azt nyilatkozta a lapnak, hogy várhatóan el is indul a parlamenti választásokon Csepelen, ám előtte még az államfői tisztségért folyó küzdelembe is beszáll, és nagy megtiszteltetésnek tartja az Iszomm felkérését.

Voltam fent és lent is, a társadalom minden rétegéből vannak tapasztalataim. No, meg az alsó korhatár 35 év, ezt már kétszeresen is elértem

? mondta a Blikknek az énekesnő. A lap korábban beszámolt arról is, hogy Pál Éva devizakárosult: hitele miatt elveszítette házát, és mindössze pár tízezer forintos nyugdíjt kap.

Szanyi Tibor a Telexnek azt nyilatkozta, hogy döntésével az a célja, hogy Pál Évával bomlassza a kormányzati egységet.

Pál Évának ahhoz, hogy hivatalos jelölt legyen, a képviselők ötödének ajánlása szükséges, az Iszommnak viszont csak egyetlen képviselője van, Székely Sándor, akit az Iszomm mostani közleményében hivatalosan is felkérte, hogy kezdje meg tárgyalásait a szükséges képviselői ajánlások megszerzéséhez. Szanyi pártja a többi pártot és társadalmi csoportosulást is mozgósításra kéri.

Pál Éva jelölti beszédet is tartott, itt lehet megnézni:

The post Pál Évát, a Neoton Família egykori énekesnőjét nevezi köztársasági elnöknek Szanyi Tibor pártja first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés