:

Arra ébredt a fiúja házban, hogy annak felesége van, aki éppen vajúdik

Arra ébredt a fiúja házban, hogy annak felesége van, aki éppen vajúdik
  • 24.hu
  • 06 Jan, 2022
  • Címkék: #

Cydney Jordan a TikTokján osztotta meg nemrégiben egy egészen durva randijának a történetét. A videóban arról mesél, miközben kiegyenesíti a haját, hogy a Tinderen megismert férfi nagyon szimpatikus volt neki eleinte, tök normálisnak tűnt.

De egy este elmentünk vacsorázni, ahol nagyon furán viselkedett.

Mint aki nagyon gyorsan túl akar lenni rajta. Ezért visszamentek a férfi lakásába, de ott is furcsa volt, vagy alig beszélt, vagy folyt belőle a szó. Jordan felvetette, hogy feküdjenek le, de a férfi ehelyett inkább a konyhában járkált, így a nő végül egyedül ment el aludni.

Lefeküdtem, és arra keltem 3-4 körül, hogy ez a férfi nincs sehol. Arra gondoltam, hogy biztos a mosdóban van, vagy kiugrott valamiért a kocsihoz.

Azért lassan rájött, hogy a férfi a környéken sincs. Ráírt, hogy merre lett, mire a férfi nem hogy nem válaszolt, le is tiltotta.

Letiltotta a számomat, mikor még ott voltam nála. Hagyott egy cetlit a konyhapulton, amin az állt, hogy ő házas, a felesége vajúdik és visszamegy Pittsburgh-be, mert a felesége életet ad a gyereküknek.

Jordan az esetből azt a tanulságot vonta le, hogy mindig utána kell néni a neten, kivel megyünk el randevúra, hiszen ebben az esetben sem volt semmi olyan nyom, amiről sejthette volna, mivel fog szembesülni. Ez volt a harmadik-negyedik találkozójuk, nem voltak fényképek a házban, jegygyűrűt sem hordott a férfi, és semmi sem utalt arra, hogy van valakije. Egyszer utánanézett még az előbbi történet előtt, de akkor csak egy privát Instagramot talált, semmi többet.

@cydneyjordan

i do not miss 2019

? original sound - cydney

The post Arra ébredt a fiúja házban, hogy annak felesége van, aki éppen vajúdik first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés