:

Kristin Davis: A nyilvánosság előtt megöregedni iszonyatosan stresszes

Kristin Davis: A nyilvánosság előtt megöregedni iszonyatosan stresszes
  • 24.hu
  • 08 Jan, 2022
  • Címkék: #

Az újraélesztett Szex és New York sorozat folytatása, az És egyszer csak… miatt az elmúlt időszakban sok interjút adtak a főszereplők. Sarah Jessica Parker például nemrég a Vogue magazinban arról beszélt, hogy mennyi bántást kapott ősz haja és külseje miatt, annak ellenére, hogy a karaktere szerint egy ötvenes éveiben járó nőt alakít.

Kapcsolódó Sarah Jessica Parker nem érti a rengeteg rosszindulatú kommentet, amit ősz haja miatt kap Pedig ez az öregedés természetes velejárója.

Hasonló témában nyilatkozott Kristin Davis is, aki kegyetlennek érezte azokat a kritikákat, melyeket akár a kommentelők, akár az újságcikkek fogalmaztak meg a külsejével szemben. Most egy friss interjúban szintén felhozta a témát, és elmondta, mennyire nehéznek tartja, ha egy nőnek a kamerák előtt kell megöregednie.

Ha hétköznapi életet élnék, teljesen rendben érezném ezt az egészet, és jól érezném magam a bőrömben. Egészséges vagyok, erős, van egy három éves gyerekem, akiről gondoskodnom kell. De nem ez van, mert én televíziózom, emiatt pedig a testem minden egyes részletét nagyítóval analizálják az emberek. Ez iszonyatosan stresszes és rendkívül nehéz volt elviselnem mindig is. Annak ellenére, hogy utólag azt gondolom a pár évvel ezelőtti énemről, hogy jól nézett ki, akkor persze nem így láttam.

Azt is kifejtette, hogy míg korábban, a Szex és New York forgatása során a súlyuk és az alakjuk miatt stresszeltek, most az öregedés okozta természetes ráncok miatt kell aggódniuk.

Kapcsolódó A visszatérő Szex és New York nagyon nem az a mézédes nosztalgiabuli, amire számítottunk Az És egyszer csak? címen érkezett Szex és New York reboot nem szolgálja ki a rajongókat, ám épp emiatt jobb lett, mint vártuk. Kritika.

The post Kristin Davis: A nyilvánosság előtt megöregedni iszonyatosan stresszes first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés