:
Breaking News

Ciki dolgot kamuzott egy nő az állásinterjún, mert nagyon zavarban volt

Ciki dolgot kamuzott egy nő az állásinterjún, mert nagyon zavarban volt
  • 24.hu
  • 09 Jan, 2022
  • Címkék: #

Állásinterjúra menni az egyik legstresszesebb dolog az ember életében, ami többek közt azért is lehet, mert nem mindenki szeret magáról beszélni idegenek előtt, és a mondandónknak is jó benyomást kell keltenie az interjúztatóban. Egy ilyen esemény alatt több kellemetlen helyzet adódhat, mindenkiek van legalább egy borzalmas sztorija a témában. Elkezdett terjedni egy cikis történet a Redditen is, amit a történet női szereplőjének férje osztott meg a fórumon ? szúrta ki a LadBible.

?Megkérdezték a feleségemet, mi volt élete eddigi legnagyobb eredménye, és ő rögtön a szakmai pályafutására gondolt. Amikor az interjúztató megkérdezte, hogy a munkán kívül mit tudna említeni, ő pánikba esett, és azt mondta, hogy szeret futni, általában 10 kilométert (valójában addig nem rohanna ki az ajtón, amíg nem ég a ház). A férfi erre megkérdezte, mi volt az eddigi legjobb ideje, erre a feleségem két órát válaszolt. Két óra!! Az interjúztató nevetésben tört ki, és megkérdezte, hogy a térdén kúszva sikerült-e ezt teljesíteni?. (A gyakorlott futóknak általában egy óra is elég a 10 kilométerhez kényelmes tempóban.)

A nő később bevallotta, hogy zavarban volt, és valójában hazudott. A füllentéssel szerencsére nem kaszálta el magát, végül megkapta az állást.

The post Ciki dolgot kamuzott egy nő az állásinterjún, mert nagyon zavarban volt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés