:

Megverte támadóját az ügyeletes orvos Fóton 

Megverte támadóját az ügyeletes orvos Fóton 
  • 24.hu
  • 10 Jan, 2022
  • Címkék: #

Fóton szombaton rátámadtak az ügyeletes orvosra, aki civilben testépítő. Dr. Lestár Ferenc a Borsnak azt mondta, péntek éjjel kereste egy házaspár telefonon, hogy másnap állítsa be a feleség vérnyomását, de közölte, ügyeletben erre nincs lehetőség.

Az orvos elmondása szerint másnap reggel a házaspár megjelent nála. A nő először gyalázta a rendszert, ordibált, amiért nem kapott segítséget, majd nekilökte a szekrénynek a doktort. Ő az asszonyt ellökte, mire a férj elkezdte a fejét ütni, a feleség hátulról rugdosta.

Az orvos kiszaladt a nyílt térbe, hogy legyenek szemtanúk, becsukta az épület ajtaját, amit támadói berúgtak, majd követték. Az orvossal

közölték, hogy ők ketten vannak és majd hamis tanúzással rám verik az ügyet, és egyébként is szólnak a fiaiknak, akik majd agyonvernek engem.

Dr. Lestár az utcán ráfogta a férj fejét a pár ott parkoló autójára, majd néhányszor hozzáverte.

A rendőrséget egy beteg értesítette, aki ügyeleti telefonján hívta az orvost, így hallotta a szidalmakat. A házaspár is hívta a segélyhívót, mentőt is kértek a helyszínre.

A férj koponyasérülést szenvedett, kórházba vitték. Az orvos nem ismeri a diagnózisát, de biztos benne, csak zúzódást szenvedett. Ellene nem indult büntetőeljárás, tanúként hallgatták ki, de hétfőn meg kell jelennie a főnökénél, szerinte benne van a pakliban, hogy kirúgják.

The post Megverte támadóját az ügyeletes orvos Fóton  first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés