:

Szándékosan idézhetett elő repülőgépszerencsétlenséget egy ismert YouTuber

Szándékosan idézhetett elő repülőgépszerencsétlenséget egy ismert YouTuber
  • 24.hu
  • 10 Jan, 2022
  • Címkék: #

Az I Crashed My Plane című videó cikkünk írásakor is látható Trevor Jacob 128 ezer feliratkozóval rendelkező csatornáján. Január 10-én már több, mint 700 ezer megtekintést számlál, a hozzászólások lehetőségét a feltöltő letiltotta.

A bevezetőben Jacob azt írja, hogy 2021. november 24-én szállt fel a Sierra Nevada hegyei fölé, hogy szétszórhassa egy barátja hamvait. Azt tervezte, hogy az útról videót készít, ezért több kamerát is felszerelt a gépre. Útközben azonban a gép motorja meghibásodott, és mivel nem volt a közelben landolásra alkalmas hely, Jacob, akin volt ejtőernyő, kiugrott, a gép pedig pilóta nélkül lezuhant.

A videó szerint Jacob megtalálta repülője roncsait és begyűjtötte a kameráit, aztán órákon át bolyongott a vadonban élelem és víz nélkül. Végül az éjszaka közepén találkozott egy autóssal, aki felvette.

A férfi azt állítja, ez volt élete legfélelmetesebb élménye, és sokáig tartott, amíg összeszedte a bátorságát, hogy megossza nézőivel a felvételeket. Végül azért döntött, a videó publikálása mellett, mert azt reméli, a többi pilóta tanulhat belőle.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Trevor Jacob (@trevorjacob) által megosztott bejegyzés

Jacob a YouTube mellett az Instagramon is beszámolt a balesetről, és hozzászólások között mindkét platformon rengetegen vádolják azzal, hogy előre eltervezte az egészet. Jacob nem reagált a kritikákra, a balesetről szóló tartalmait azonban nem törölte. Az ügyben vizsgálatot indított a Szövetségi Légügyi Hatóság (FAA).

The post Szándékosan idézhetett elő repülőgépszerencsétlenséget egy ismert YouTuber first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés