:
Breaking News

Furcsa helyen támadt fel az iPod shuffle

Furcsa helyen támadt fel az iPod shuffle

Az Apple több mint 15 éve mutatta be a második generációs iPodot, aminek a népszerűsége most megugrott a TikToknak köszönhetően. A zenelejátszónak ugyanis van egy csiptetője, és rengeteg színben adták ki, amiből adódik a fiatalok körében, hogy a kütyü jól mutat viselhető kiegészítőként is. Mivel a rövid videós platformról már rengeteg furcsa trend nőtt ki, már ezen sem vagyunk meglepve.

A The Information szerint nem csak ez az eszköz lett most felkapott, a milenniálok más retrókütyük iránt is rajonganak, de az iPod shuffle és az iPod nano most a kedvenc, méghozzá hajcsatként. Egy gyorskereséssel számos ilyen videót lehet fellelni, @sailorkiki videóját például már több mint kétmillióan nézték meg. Az iPod shuffle egy másik trend témája is, ami már kevésbé a divatról szól, annál inkább a generációs szakadékokról, ezekben a videókban azon nevetgélnek a fiatalok, hogy nem tudják, mire való az eszköz.

A cupertinói cég 2017-ben nyugalmazta az iPod shuffle-t, de az interneten most a 2007-2008 közti pasztelszínű modellek a menők, amik már valóban korosak.

@sailorkiki My new favorite accessory #ipodnano #JBLGreekOut #alphit ? Wet Dream - Wet Leg

The post Furcsa helyen támadt fel az iPod shuffle first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés