:

Elutasították a feljelentést Rákay Philip lakásának ügyében

Elutasították a feljelentést Rákay Philip lakásának ügyében
  • 24.hu
  • 11 Jan, 2022
  • Címkék: #

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) elutasította a Demokratikus Koalíció (DK) feljelentését, amit a párt Rákay Philip médiaszereplő, televíziós műsorvezető budavári önkormányzati lakása miatt tett ? közölte keddi sajtótájékoztatóján Sebián-Petrovszki László.

A DK pártigazgatója keddi, online sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy Rákay Philip és felesége korábban egy 24 négyzetméteres, VIII. kerületi, földszinti lakást vásárolt, amit napokon belül elcseréltek egy hatvan négyzetméteres budavári önkormányzati lakás örökbérleti jogára. Sebián-Petrovszki hozzátette, hogy a budai lakásért havi 39 ezer forint bérleti díjat kell fizetniük.

Hangsúlyozta, hogy a VIII. kerületi lakás korábbi tulajdonosa ezután visszavásárolta az ingatlant attól, akivel a műsorvezető és neje elcserélte azt a bérleti jogért. ?Ez egy klasszikus ingatlanpanamának tűnik?, a BRFK határozata szerint azonban ez nem számít bűncselekménynek ? mondta a képviselő, aki szerint ?ez kicsiben megmutatja a Fidesz-ország működését, amíg a Fidesz marad, addig maradni fog ez a következmények nélküliség?.

Az ügyről először lapunk számolt be, az előzményekről itt olvashatnak:

Kapcsolódó Kálvária téri kis lakáson át a Várba: így jutottak önkormányzati ingatlanhoz Rákay Philipék A Fidesz-gyűlések egykori házigazdája, illetve a felesége Kálvária téri, 24 négyzetméteres lakást adott a Bécsi kapu téri bérlakásáért cserébe.

The post Elutasították a feljelentést Rákay Philip lakásának ügyében first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés