:

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 12 Jan, 2022
  • Címkék: #

2022. január 12., szerda

Friss hírek: EMA: A Covid-oltások az omikron ellen is pompásan védenek. Egyelőre úgy tűnik, kevésbé okoz súlyos lefolyást a fertőzötteknél a koronavírus új variánsa, de oltás nélkül így is veszélyes. Az április 3-i országgyűlési választáson 146 külképviseleten szavazhatnak a magyarországi lakcímmel rendelkező, de a szavazás napján külföldön tartózkodó választópolgárok. Súlyos a járványhelyzet Olaszországban, műtétek maradnak el. Milánóban újra megnyitották a vásártéren felállított, koronavírusos betegeket fogadó Covid-19-kórházat, a szicíliai Palermóban tábori kórházakkal igyekeznek enyhíteni az olasz egészségügy telítettségét az omikron variáns terjedése miatt. Büntetőeljárás keretében vizsgálják Homonnay Gergely halálát az olasz hatóságok. Egy év elteltével sem kompenzálta az állam azokat az internetszolgáltatókat, amelyektől 2020 őszén azt kérték, hogy tegyék ingyenessé az internetet a diákok számára. Rangos díjat ért a Fudan Egyetem ügyének felderítése. Panyi Szabolcs kapta az oknyomozó újságíróknak járó Transparency-Soma Díjat. A kedden ismertetett legfrissebb adatok szerint jelentős ütemben csökken a naponta azonosított új koronavírus-fertőződések száma Nagy-Britanniában. Letartóztatták a Dunaferrnél feltűnő zsoldoscsapat vezetőjét, aki a Borkai-ügyben is benne volt. Mikó István befolyással üzérkedés miatt került rács mögé. Szijjártó telefonon mondta meg a magáét a boszniai főképviselőnek. Miután a magyar kormány tagjai nekimentek a boszniai muzulmánoknak, Szijjártó a maga módján tüzet igyekezett oltani. Az elhízás genetikai eredetére bukkantak. Olyan genetikai útvonalakat találtak brit tudósok, amelyek magyarázatot adhatnak az elhízás genetikai hátterére. Növelné az MLSZ az NB I létszámát, de még nem tudja A kézi-Eb-t nem a legjobb, hanem a legszerencsésebb csapat nyerheti meg Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

A Kerepesi úton kifelé Baross térnél sávlezárásra kell készülni. Lassú a haladás a Rákóczi úton kifelé a Blaha Lujza tértől. A Bécsi úton befelé a Testvérhegyi útnál sávlezárásra kell készülni, mert gázvezetéket javítanak.

BKK:

34-es autóbusz, illetve a 934-es éjszakai járat Medgyessy Ferenc utca megállóját hátrább helyezik. A 68-as autóbusz járataira hétköznapokon is csak az első ajtón, érvényes jegy vagy bérlet bemutatásával lehet felszállni. Mai időjárás: Derült idő lesz. -3 és +3 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Ernő Deviza középárfolyam: EUR 357,39
USD 315,33
CHF 340,42
GBP 429,13
Ezt is érdemes elolvasni: Sokan csak akkor figyelnek erre, amikor már megtörtént a baj. Még mindig túl sok magyar használ rossz jelszavakat, ami például akkor okozhat valódi bosszúságot, ha valakinek feltörik a Facebook-fiókját, és hozzáférnek az összes kellemetlen beszélgetéséhez. A németek úgy próbálnak hatalomban maradni az EP-ben, hogy egy máltait tolnak maguk előtt +1:

Beragadt az ellenzék: törés és feszültség van Márki-Zay stábja és a pártok közt, és nem csak ez a baj

The post Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés