:
Breaking News

Andrew Garfield nem volt elég jóképű ahhoz, hogy eljátszhassa álomszerepét

Andrew Garfield nem volt elég jóképű ahhoz, hogy eljátszhassa álomszerepét
  • 24.hu
  • 12 Jan, 2022
  • Címkék: #

Andrew Garfieldnak jelenleg nincs oka panaszra, ami a szerepeit illeti, ám nem volt ez mindig így: egy interjúban nemrég arról mesélt, hogy egy hatalmas szerepálmát nem játszhatta el, éspedig azért, mert nem találták elég jóképűnek a szerephez.

Elmentem a Narnia Krónikái szereplőválogatására Caspian herceg szerepére, és azt gondoltam, ez lesz az, ez lesz az. Aztán ez a jóképű, briliáns színész, Ben Barnes kapta a szerepet. Emlékeim szerint közte és köztem dőlt el a dolog, és arra is emlékszem, hogy egészen megszállott voltam

? mesélte. Miután nem ő kapta a szerepet, az ügynökéhez fordult.

Miért nem én? Aztán egy ponton félbeszakította a nyavalygásomat, és közölte, ?azért nem te kaptad, mert szerintük nem vagy elég jóképű, Andrew?

? emlékezett, hozzátéve, hogy végül is nem bánja, hogy így alakult, mert Ben Barnes-t nagyon tehetséges színésznek tartja, aki remekül eljátszott a szerepet. Amikor a Narnia-filmek készültek, Garfield még csak indulóban volt a pályáján, John Crowley A bűn hálójában című filmjének főszerepével, és a Gyávák és hősök, valamint A másik Boleyn-lány című filmekkel. A nemzetközi áttörést a 2010-es Ne engedj el és a Social Network – A közösségi háló hozta meg neki, aztán 2012-ben, amikor először alakította Pókembert, végképp betört az élvonalba.

The post Andrew Garfield nem volt elég jóképű ahhoz, hogy eljátszhassa álomszerepét first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés