:

?Rettenetes sztriptíztáncos voltam? ? első vetkőzéséről mesélt a Skins színésznője

?Rettenetes sztriptíztáncos voltam? ? első vetkőzéséről mesélt a Skins színésznője
  • 24.hu
  • 12 Jan, 2022
  • Címkék: #

Megan Prescott neve onnan lehet ismerős a filmrajongóknak, hogy szerepelt a Skins című ? Magyarországon is bemutatott ? kétszeres BAFTA-nyertes brit sorozatban. A brit színésznő a Skinsben egy Katie Finch nevű karaktert alakított, a sorozatban ikertestvére, Kathryn Prescott is játszott, a szerep szerint is ikrek voltak.

Megan Prescott azóta a filmvilág mellett belekóstolt a bodybuildingbe is: indult brit testépítő versenyeken; emellett sztriptíztáncosként is kipróbálta magát ? írja a Daily Star brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megan Prescott (@megartron) által megosztott bejegyzés

Mostanában az Onlyfans oldalon, valamint ?virtuális klubban? vetkőzik, korábban azonban bárokban is fellépett ? erről mesélt nemrégiben egy sztiptíz-tematikájú podcastban.

A műsorban szóba került első vetkőzése is, amire ma már nevetve emlékszik vissza, de akkoriban szívesen elfelejtette volna. Prescott az életrajzával körbejárta London bárjait, és szeretett volna sztiptíztáncosként elhelyezkedni, de csak egyetlen helyre hívták be egy próbaelőadásra. Ami nem sikerült túl fényesen.

?Rettenetes sztriptíztáncos voltam? ? mondta magáról Prescott, és elmesélte az első alkalmat: az előadás közben úgy vette le magáról a bugyit, mintha a vécén ülne, eközben a tanga beleakadt a körömcipője sarkába, így majdnem leesett a színpadról. Utána udvariasságból/kínjában meghajolt a ? mintegy két idős férfi alkotta ? közönség előtt, és távozott.

Majd visszament, mert a bugyiját a színpadon felejtette.

A színésznő arról is beszélt a podcastban, örül, hogy már nem lép fel bárokban, mivel sosem szerette az éjszakai életet, az alkoholt és a hangos zenét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megan Prescott (@megartron) által megosztott bejegyzés

The post ?Rettenetes sztriptíztáncos voltam? ? első vetkőzéséről mesélt a Skins színésznője first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés