:

Britney Spears húga az énekes gyámságról: Még most sem értem teljesen, hogy mi történt

Britney Spears húga az énekes gyámságról: Még most sem értem teljesen, hogy mi történt
  • 24.hu
  • 12 Jan, 2022
  • Címkék: #

2021-ben jelent meg több dokumentumfilm is Britney Spears gyámságának ügyével kapcsolatban, ahogy egyre népszerűbb lett a Free Britney nevezetű mozgalom, mely azt szorgalmazta, hogy Britney Spears megszabaduljon apja gondnoksága alól, aki végül lemondott erről a pozíciójáról. Britney Spears húga, Jamie Lynn Spears azóta most először adott interjút, amelyben néhány szót ejtett nővére gyámságáról is.

A gyámság kezdetén én tizenhét éves voltam, és gyereket vártam. Nem értettem, hogy mi történik, ahogy nem is tudtam arra koncentrálni, mert a babámmal foglalkoztam. Akkor éppen olyan keveset értettem ebből az egészből, mint most.

Kapcsolódó Britney Spears: Hazudtam, és azt mondtam a világnak, hogy minden rendben velem A Los Angeles-i bíróságon azt kérte, szüntessék meg apja gyámságát felette.

Ezután arról beszélt, hogy sosem folyt bele a gyámságának ügyeibe, sőt, még segített is nővérének mindenben, amiben tudott, például beszélt a jogi csapatával.

Még mindig ugyanúgy szeretem a nővéremet. Mindig is támogattam, és a legjobbat akartam neki. Ezt ő is tudja. Szóval, nem értem, hogy miért vagyunk ebben a helyzetben

? utalva arra, hogy nemrég Spears Instagram-oldalán üzent arról, nem kíváncsi a családjára, beleértve a húgát is.

The post Britney Spears húga az énekes gyámságról: Még most sem értem teljesen, hogy mi történt first appeared on 24.hu.