:
Breaking News

Exatlon Hungary All Star: megvan, melyik játékosnak kell biztosan párbajoznia

Exatlon Hungary All Star: megvan, melyik játékosnak kell biztosan párbajoznia
  • 24.hu
  • 13 Jan, 2022
  • Címkék: #

Ahogy azt az Exatlon Hungary korábbi évadaiban megszokhattuk, a legújabb, All Star szériában is minden héten párbajoznia kell két játékosnak, akik közül a vesztesnek távoznia kell. Előző héten Esztergályos Patriknak kellett elhagynia a Dominikai Köztársaságban forgó műsort, akiről utólag kiderült, hogy összejött egy másik játékossal.

Kapcsolódó Exatlon Hungary All Star: a műsorban derült ki, hogy két játékos egy párt alkot Esztergályos Patrik és Pap Dorci még a műsor előtt jöttek össze.

Ezen a héten Monoki Lehel ismét megnevezte a következő párbajozót, vagyis azt a női versenyzőt a Bajnokok csapatából, aki legrosszabbul teljesített idáig pontszámok terén a játékban. Kiderült, hogy Kocsis Alexandra került veszélybe, aki egyáltalán nem döbbent meg saját neve hallatán, mivel érezte, hogy gyenge volt a teljesítménye.

Nem azért jöttem ide, hogy kiessek már itt az elején, úgyhogy nem félek egyáltalán a párbajtól. Holnap van még egy végjáték, szeretnénk azt megnyerni, és nagyon remélem, hogy egy kék lánnyal tudok majd versenyezni.

The post Exatlon Hungary All Star: megvan, melyik játékosnak kell biztosan párbajoznia first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés