:
Breaking News

A galaci nyugdíjas tanárnővel levélben közölték, meghalt

A galaci nyugdíjas tanárnővel levélben közölték, meghalt
  • 24.hu
  • 13 Jan, 2022
  • Címkék: #

A romániai sajtó alapján a Főtér számolt be arról, hogy egy 70 éves nyugdíjas tanárnő a minap nagyon meglepő és ijesztő levelet kapott a galaci vízszolgáltatótól.

Közölték vele, felbontják a nevére kötött szerződést, mert elhalálozott. Ehhez képest felkérték a ?tisztelt címzettet?, hogy öt napon belül  jelenjen meg a szolgáltató székhelyén, tisztázza a helyzetet, ellenkező esetben lekapcsolják a hálózatról.

Az idős hölgy besétált az ügyfélszolgálatra, közölte, ő még él, és a jövőben is élni szeretne vízközmű szolgáltatásával. Ekkor derült ki, hogy egy hivatalnok tévedésből az édesanyja adataival dolgozott, aki valóban elhunyt, már 2013-ban.

A Főtér szerint felvetődik, hogy az azóta eltelt kilenc évben a szolgáltatónak miért nem volt problémája ügyfelével. A galaci polgármesteri hivatalnál azt ígérték a nyugdíjas tanárnőnek, hogy máskor jobban odafigyelnek a ?részletekre?.

Az abszurd történetről először hírt adó Viata Libera szerint az idős nő Vízkereszt napján elment a templomba, hogy egészségért, hosszú életért imádkozzon, és amikor hazaért akkor találta meg a postaládájában az értesítést, amelyben feketén-fehéren leírták, hogy meghalt. Az asszony a lapnak azt mondta, furcsállja a tévedést, hiszen mindig pontosan fizet, a szerződés pedig édesanyja halála óta az ő nevére szól.

The post A galaci nyugdíjas tanárnővel levélben közölték, meghalt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés