:
Breaking News

Egy nyolcórás repülőút potyautasa lett egy madár: nem viselte túl jól a dolgot ? videó

Egy nyolcórás repülőút potyautasa lett egy madár: nem viselte túl jól a dolgot ? videó
  • 24.hu
  • 13 Jan, 2022
  • Címkék: #

Élete talán legnagyobb sokkját élhette át egy madár, amikor véletlenül felrepült egy később az Atlanti-óceán fölött átrepülő utasszállító gépre Belgiumban, de mikor észrevették, már a levegőben volt a jármű, így kirakni sem tudták, csak amikor már leszálltak az Egyesült Államokban.

A zavarodott állat fel-alá repkedését a járat egyik jeggyel is rendelkező utasa, a TikTokon Totallychillfemale néven nyomuló Brooke Frazier örökítette meg. Az indy100 által is bemutatott videó két nappal ezelőtt került fel a közösségi oldalra, ahol eddig közel 12 millió alkalommal játszották le.

A kommentelők egy része ? köztük Frazier is ? már új Pixar-filmterveket is belelátott az Európából Amerikába vándorló, és ott új életet kezdő madár történetében, de voltak olyanok is, akik abbéli aggodalmukat fejezték ki, hogy mi lesz így a madár Európában hagyott családjával, és hogy fogja bírni a környezetváltozást.

@totallychillfemale

lil birdy hopped on in belgium, getting off in the US but in the mean time he going crazy

? original sound - jwfrag

The post Egy nyolcórás repülőút potyautasa lett egy madár: nem viselte túl jól a dolgot ? videó first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés