:
Breaking News

Keanu Reeves eddigi karrierje során két hírességtől kért autogramot

Keanu Reeves eddigi karrierje során két hírességtől kért autogramot
  • 24.hu
  • 14 Jan, 2022
  • Címkék: #

Stephen Colbert late-night show-jában vendégeskedett Keanu Reeves, akit értelemszerűen a nemrég megjelent új Mátrix-film miatt invitáltak stúdióba.

Kapcsolódó A Mátrix: Feltámadások próbálja elviccelni, hogy mennyire fölösleges volt leforgatni A negyedik rész henceg egy kicsit, de pontosan tudja, hogy nem képes újra filmes forradalmat csinálni. Lana Wachowski az újdonságok hiányát humorral és nosztalgiával igyekszik ellensúlyozni.

A beszélgetés közben szóba került a rajongás, azon belül is az autogramok, melyek kapcsán Reeves elmondta, eddig két hírességtől kért aláírást. Az első személy a The Velvet Underground énekes-gitárosa, Lou Reed volt.

Igazából nem is nekem kellett az aláírás, hanem egy barátomnak. Lou nagyon menő volt. Egy kis sajtpapírra írta fel kék tintával, hogy Lou Reed.

A másik ember, akitől autogramot szerzett, az George Carlin amerikai humorista volt.

Azt írta… nem emlékszem már pontosan, de szerintem annyi volt: kedves Keanu, baszd meg! Mindig azt hittem, csak velem kivételezett, hogy ilyet írt, aztán találkoztam valakivel, akinek szintén ilyesmit írt. De mindegy, gyönyörű az egész.

The post Keanu Reeves eddigi karrierje során két hírességtől kért autogramot first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés