:

Ungár Péter: Orbán Viktor hazudott, leleplezte a népszavazást

Ungár Péter: Orbán Viktor hazudott, leleplezte a népszavazást
  • 24.hu
  • 14 Jan, 2022
  • Címkék: #

Ungár Péter, az LMP politikusa arra reagált, hogy Orbán Viktor az állami rádióban pénteken a gyermekvédelminek titulált népszavazás kapcsán fontosnak tartotta arról is beszélni, hogy a

homoszexualitás is jelen van a világban aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.

Az ellenzéki képviselő Facebook-oldalán azt írta, ez egy ?súlyos, gyűlöletkeltő, hazug? mondat a kormányfőtől, de ennél fontosabb, hogy leleplezte az eddigi bohócságot, a ?gyermekvédelminek? nevezett népszavazás valójában tényleg a homofóbiáról szól.

A hazug szólamokat, hogy nem szólnak bele felnőtt emberek magánéletébe kihagyhatjuk a jövőben, most, hogy egy rendkívül súlyos bűncselekménnyel mossa össze az összes magyar homoszexuálist a miniszterelnök?

Ungár Péter jelezte, senkinek sem szeretne a magánéletével foglalkozni,

de a Fidesznek dolgozó homoszexuális emberek vajon hol helyezkednek el, ebben a jobboldalon felettébb érdekesnek számító vitában?

Szerintük is elvezet a homoszexualitás a pedofíliához?

Legalább belső körben elmerik mondani a megélt valóságát a homoszexualitásnak?

Az LMP politikusa felidézte, Orbán Viktor tavaly júniusban arról beszélt, hogy ő védi ?a homoszexuális fickók jogait?.

Amikor ezt mondta, már akkor is gondolkozott azon, elvezet-e a homoszexualitás a pedofíliához?

Mikor hazudott? Most vagy akkor?

Az LMP politikusa kérdéseiben arra utalt, amikor Orbán Viktor az uniós csúcsra érkezve arról beszélt, a bírálatok dacára nem fogja visszavonni a melegeket a pedofilokkal összemosó törvényt, mert a jogszabálynak semmi köze a homoszexualitáshoz.

Kapcsolódó Orbán: Szó sincs semmilyen törvényről, ami a homoszexualitásra vonatkozna A melegellenes pedofiltörvény a miniszterelnök szerint a gyermekek neveléséről, bármilyen szexuális tartalmú neveléséről szól.

The post Ungár Péter: Orbán Viktor hazudott, leleplezte a népszavazást first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés