:
Breaking News

Jason Momoa exneje már hetekkel ezelőtt megszellőztette a szakítást

Jason Momoa exneje már hetekkel ezelőtt megszellőztette a szakítást
  • 24.hu
  • 14 Jan, 2022
  • Címkék: #

A hét közepén a semmiből érkezett a hír, miszerint Jason Momoa és Lisa Bonet válnak. A szakítást az Aquaman színésze jelentette be Instagramon, hangsúlyozva, hogy nem a hírérték miatt jelentik be döntésük eredményét, hanem azért, hogy méltóságteljesen élhessék tovább az életüket, és felszabadíthassák egymást.

Kapcsolódó Jason Momoa 16 év együttlét után válik a feleségétől Szeretetben váltak külön.

16 évnyi házasság után nyilván nem egy nap alatt döntöttek a válás mellett, ezt bizonyítja Lisa Bonet néhány, már hetekkel korábban elhangzott gondolata is, melynek bizonyos motívumai Momoa bejelentésében is fellelhetőek.

Az 54 éves színésznő decemberben az Interview Magazine-nak adott interjút, amelyben ugyan a jelenleg zajló politikai és kulturális helyzetről kérdezték, a válasza meglehetősen hasonlított ahhoz, ami végül a válásukat ismertető írásban is olvasható volt.

A forradalom határozottan itt van, és mindannyian érezzük a szorítását. Ha te nem, akkor teljes tagadásban vagy, és minél jobban ellenállsz, annál többet fogsz szenvedni. Minden összeomlik odakint. A személyes munka annak megértése, hogy hol lakik bennünk a hatalom és ezek az archetípusok. A forradalom belül van, és általa megtanulunk megújulni ebben az új világban. Határozottan megtanultam, hogyan legyek hitelesen saját magam, hogyan újuljak meg, és kövessem az univerzumtól kapott meghívást, belelépve a bizonytalanság folyójába. Megszüntettük ezt a többletzajt, és most itt az ideje, hogy mélyebbre vessük gyökereinket saját értékeink felé

? hangzott a meglehetősen költői megfogalmazás.

The post Jason Momoa exneje már hetekkel ezelőtt megszellőztette a szakítást first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés