:

?Ott sokkal nagyobb baj van? ? szlovák kritika a budapesti kézi-Eb maszkhasználatáról

?Ott sokkal nagyobb baj van? ? szlovák kritika a budapesti kézi-Eb maszkhasználatáról
  • 24.hu
  • 15 Jan, 2022
  • Címkék: #

Amíg Szlovákiában a 25 százalékos kapacitásának is örülnek, addig a férfi kézilabda Európa-bajnokság helyi szervezőbizottságának elnöke, Martin Simonides szerint a magyarországi mérkőzések zsúfolt lelátói nagyobb kockázatot jelentenek a koronavírus szempontjából.

Kapcsolódó Bánhidi szereplése kérdéses, az Eb-célkitűzés nem változott Nagy László szerint ha holnaputánig játszottunk volna, akkor sem nyerünk.

A nézők részvétele sokáig kérdéses volt, végül nem sokkal az Eb kezdete előtt megengedték, hogy negyedház legyen: ez a pozsonyi meccseken 2513, a kassai összecsapásokon 2086 néző lehet jelen.

?Az utolsó pillanatig vártuk az információkat, ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az illetékeseknek és a szlovák kormánynak, hogy lehetővé tették a 25 százalékot? ? mondta Simonides a TASR-nak.

A sportvezető nagyobb kockázatúnak tartja a magyarországi telt házas mérkőzéseket, főleg, hogy a fotók és videofelvételek tanúsága szerint nem mindenki törekedett a biztonságra.

?Az tény, hogy a vírus itt van, ezért mindent meg kell tennünk, hogy megvédjük magunkat. A budapesti meccsek első napján 22 ezer néző volt, akik még maszkot se mindig használtak. Ott sokkal nagyobb baj van, mint nálunk. Mi törődünk a játékosok és a nézők biztonságával, mindent megteszünk ennek érdekében.

A vírus terjedését nem lehet teljesen megakadályozni, azonban nálunk mindenkin volt maszk, ha valaki letette, a biztonságiak azonnal figyelmeztették.

The post ?Ott sokkal nagyobb baj van? ? szlovák kritika a budapesti kézi-Eb maszkhasználatáról first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés